BD Ace spinale 25G cu ac introducator 20G

Termen livrare: 1-3 zile
SKU
405084
169,97 RON
In Stoc
Termen livrare: 1-3 zile

Pretul exprimat este pe cutie.

Ambalare: 25 buc / cutie.

Ace spinale cu bizou tip quincke 25G x 90 mm.

Ac introducator 20G x 32 mm.

Culoare: portocaliu.

Sterile, ambalate individual.

Producator: BD.

plata online
Termen livrare: 1-3 zile

BD Ace spinale 25G cu ac introducator 20G

 

BD Ace spinale 25G cu ac introducator 20G din otel inoxidabil cu bizou tip Quincke pentru anestezie spinala, ambou cu prisma transparenta pentru vizualizarea rapida a LCR sau a sangelui, mandren metalic fixat pe amboul acului printr-un sistem tip lacat-cheie care previne rotirea accidentala, nu contine silicon, prevazut cu ac introducator de 22G din otel inoxidabil.

 

Caracteristici:

 

Pretul exprimat este pe cutie.

Ambalare: 25 buc / cutie.

Ace spinale cu bizou tip quincke 25G x 90 mm cu ac introducator 20G x 32 mm.

Culoare: portocaliu.

Sterile, ambalate individual.

Producator: BD Becton Dickinson este lider global in sisteme de administrare pentru anestezie spinala.

 

Descriere:

 

Acul mai scurt, cu lumen mai larg şi marginea teşită este aşa-numitul ac introductor. Acest ac tubular este utilizat pentru perfo­rarea pielii, a ţesuturilor subcuta­nate şi a ligamentelor din regiunea lombară.

 

Acul spinal mai subţire şi mai lung se introduce prin interme­diul acului introductor în dura, pentru a pătrunde în spaţiul arahnoidian. Diametrul său mai mic arată că nu va crea decât un orificiu microscopic la nivelul durei mater. Mai mult, vârful său arată mai degrabă ca un vârf de cre­ion decât ca o muchie ascuţită obişnuită. El mai degrabă des­parte, decât să secţioneze stra­turile fibroase ale durei, sigilând mai bine cavitatea după ce a fost scos şi împiedicând astfel scur­gerea excesivă de LCR şi, impli­cit, apariţia cefaleei spinale.

 

Acul spinal este prevăzut cu un canal interior şi cu un mandren central care se îndepărtează după pătrunderea în spaţiul subarahnoidian. Capătul acului este astfel conceput încât să se poată monta la o seringă standard, destinată efectuării injecţiei spinale

 

*Produsele sunt ambalate si etichetate conform EU-MDD (EU Medical Device Directive) cu numele si adresa producatorului, denumirea si codul produsului, cantitate, numar lot, data fabricatiei, data expirarii, tara de origine, metoda de sterilizare, dimensiuni.

CuloarePortocaliu
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account