Canapele fizioterapie


Instructiuni curatare canapele fizioterapie
Urmatoarele informatii sunt prezentate ca un ghid, pentru a va ajuta sa mentineti mobilierul dumneavoastra la standarde ridicate de curatenie. Urmand indeaproape pasii enumerati in continuare prelungiti viata mobilierului medical pe de o parte, si preveniti raspandirea agentilor patogeni.
Toate suprafetele trebuie curatate cu atentie, dezinfectate in mod regulat si mentinute uscate pentru a reduce la minim riscul de contaminare.
Nu folositi solventi sau solutii chimice cu aciditate sau alcalinitate ridicata. Utilizarea produselor de curatire contrar indicatiilor fabricantului pot compromite integritatea materialelor si pot conduce la pierderea garantiei.
Suprafete vopsite electrostatic, cromate
 • Suprafetele vopsite trebuie curatate cu o carpa moale, umeda, si lustruite astfel incat sa ramana complet uscate. Nu folositi panze ori produse de curatare abrazive.
 • Utilizarea in mod constant a anumitor produse de curatire pot cauza pierderea luciului suprafetelor.
 • Expunerea suprafetelor in mod repetat la medii cu umiditate ridicata pot cauza aparitia urmelor de rugina sau umflarea si scorojirea vopselei.
 • Nu este indicata folosirea: inalbitorilor, detergentilor sintetici, produsele pe baza de solventi, ceara pentru lustruire sau spray-urile pentru curatire.
Otel inoxidabil
 • Suprafetele din otel inoxidabil trebuie curatate cu o carpa moale, umeda, si lustruite astfel incat sa ramana complet uscate. Nu folositi panze ori produse de curatare abrazive.
 • Utilizarea constanta a agentilor de curatare cu un continut ridicat de iod, pot deterioara ireversibil suprafata metalica, si nu ar trebui sa fie utilizate.
 • Expunerea suprafetelor in mod repetat la medii cu umiditate ridicata poate cauza decolorari ale materialului si poate conduce la aparitia petelor de rugina chiar si in cazul otelului “inoxidabil”. Pastrati suprafetele tot timpul uscate.
 • Nu este indicata folosirea: inalbitorilor, detergentilor sintetici, produsele pe baza de solventi, ceara pentru lustruire sau spray-urile pentru curatire.
Tapiterie vynil, piele ecologica
 • Materialele noatre ofera rezistenta ridicata la pete si la expunerea la cicluri de curatare repetate. Culorile si tipurile de material au fost alese tocmai pentru a respecta aceste conditii. Acestea au fost testate cu cele mai utilizate produse de curatare si dezinfectie avizate, rezistand cu succes la ciclurile repetate de dezinfectie/curatare.
 • Nu este indicata folosirea: inalbitorilor, detergentilor sintetici, produsele pe baza de solventi, ceara pentru lustruire sau spray-urile pentru curatire.

Urmariti cei 3 pasi simpli pentru a mentine aspectul si a prelungi durabilitatea produselor achizitionate:

 1. Curatire & Dezinfectie
  Indepartati murdaria de zi cu zi si rezidurile folosind o carpa uscata moala, sapun si apa calda. Daca dezinfectia este necesara, utilizati doar solutii avizate de MS si indicate de catre producator. Folositi de asemenea o carpa umeda.
 2. Uscare
  Acest pas se realizeaza prin clatirea cu apa limpede si stergerea ulterioara cu o carpa sau un prosop moale uscate.
 3. Periere
  Pentru indepartarea murdariei grosiere, inaintea pasilor 1 si 2 de mai sus, frecati zona afectata cu o perie moala, apa calda si sapun. Acest procedeu trebuie urmat de clatire cu apa limpede si uscarea suprafetei.