Banchete sali asteptare


Banchetele sunt destinate pentru sali de asteptare din cadrul centrelor si cabinetelor medicale, policlinicilor, spitalelor cat si din cadrul centrelor comerciale, spatiilor industriale si cladirilor de birouri.

Cadrul metalic este sudat si vopsit electrostatic eliminandu-se astfel riscul slabirii imbinarilor in timp.

Cadrul metalic este special conceput pentru a sustine acelasi numar de persoane adulti in functie de numarul de locuri cu care sunt prevazute banchetele.

In urma testelor de utilizare in conditii de trafic intens scheletul nu a prezentat urme de deformari.

In cazul banchetelor Standard tapiteria din piele ecologica ofera o rezistenta ridicata si o durata de viata de minim 2 ani in conditii de trafic intens.

Buretele poliuretanic folosit la confectionarea sezutului si spatarului are o grosime de 3 cm. Acesta este special conceput nu doar pentru a oferi un minim de confort dar si pentru a prelungi cat mai mult durata de viata a tapiteriei.

In cazul banchetelor tip Basic sezutul si spatarul sunt fabricate din material de polipropilena cu rezistenta ridicata la impact si flexibilitate sporita pentru a rezista in conditii de trafic intent.

Banchetele sunt prevazute cu 4 picioruse reglabile si prezinta sistem antiderapant pentru adaptarea la orice tip de suprafata.

Varietatea numarului de locuri confera banchetelor modularitate ridicata adaptabila la orice spatiu.

INFO: Pentru spatiile in care modularitatea standard a banchetelor nu este suficienta, se accepta comenzi speciale adaptate la solicitarile dumneavoastra. (costurile de proiectare/executie si livrare/montare pot creste)

Instructiuni curatare banchete sali asteptare
Urmatoarele informatii sunt prezentate ca un ghid, pentru a va ajuta sa mentineti mobilierul dumneavoastra la standarde ridicate de curatenie. Urmand indeaproape pasii enumerati in continuare prelungiti viata mobilierului medical pe de o parte, si preveniti raspandirea agentilor patogeni.
Toate suprafetele trebuie curatate cu atentie, dezinfectate in mod regulat si mentinute uscate pentru a reduce la minim riscul de contaminare.
Nu folositi solventi sau solutii chimice cu aciditate sau alcalinitate ridicata. Utilizarea produselor de curatire contrar indicatiilor fabricantului pot compromite integritatea materialelor si pot conduce la pierderea garantiei.
Suprafete vopsite electrostatic, cromate
 • Suprafetele vopsite trebuie curatate cu o carpa moale, umeda, si lustruite astfel incat sa ramana complet uscate. Nu folositi panze ori produse de curatare abrazive.
 • Utilizarea in mod constant a anumitor produse de curatire pot cauza pierderea luciului suprafetelor.
 • Expunerea suprafetelor in mod repetat la medii cu umiditate ridicata pot cauza aparitia urmelor de rugina sau umflarea si scorojirea vopselei.
 • Nu este indicata folosirea: inalbitorilor, detergentilor sintetici, produsele pe baza de solventi, ceara pentru lustruire sau spray-urile pentru curatire.
Cauciuc, Plastic, PVC
 • Produsele din cauciuc, plastic sau PVC trebuie curatate cu o carpa moale, umeda, si lustruite astfel incat sa ramana complet uscate. Nu folositi panze ori produse de curatare abrazive.
 • Nu este indicata folosirea: inalbitorilor, detergentilor sintetici, produsele pe baza de solventi, ceara pentru lustruire sau spray-urile pentru curatire.
Tapiterie vynil, piele ecologica
 • Materialele noatre ofera rezistenta ridicata la pete si la expunerea la cicluri de curatare repetate. Culorile si tipurile de material au fost alese tocmai pentru a respecta aceste conditii. Acestea au fost testate cu cele mai utilizate produse de curatare si dezinfectie avizate, rezistand cu succes la ciclurile repetate de dezinfectie/curatare.
 • Nu este indicata folosirea: inalbitorilor, detergentilor sintetici, produsele pe baza de solventi, ceara pentru lustruire sau spray-urile pentru curatire.

Urmariti cei 3 pasi simpli pentru a mentine aspectul si a prelungi durabilitatea produselor achizitionate:

 1. Curatire & Dezinfectie
  Indepartati murdaria de zi cu zi si rezidurile folosind o carpa uscata moala, sapun si apa calda. Daca dezinfectia este necesara, utilizati doar solutii avizate de MS si indicate de catre producator. Folositi de asemenea o carpa umeda.
 2. Uscare
  Acest pas se realizeaza prin clatirea cu apa limpede si stergerea ulterioara cu o carpa sau un prosop moale uscate.
 3. Periere
  Pentru indepartarea murdariei grosiere, inaintea pasilor 1 si 2 de mai sus, frecati zona afectata cu o perie moala, apa calda si sapun. Acest procedeu trebuie urmat de clatire cu apa limpede si uscarea suprafetei.