Mobilier medical

Mobilier medical

Cerintele tehnice si rigorile de calitate pentru mobilierul medical Montigen sunt variate fie ca este vorba despre dotarea unui cabinet medical individual sau dotarea unui cabinet medical de specialitate ( Ginecologie, ORL, Veterinar, laborator) sau a unei incinte cu functionalitate precisa (camera recoltare, salon spital, sala de masaj, sectii neonatologie, etc.).

Fiabilitate maxima, durata lunga de viata si siguranta in functionare sunt rezultat al utilizarii materialelor de inaltă calitate, în stransa legatura cu fabricarea precisa.

Firma sc Montigen srl ofera pentru mobilier medical garantie de 2 ani. Certifica faptul ca produsele mai sus mentionate au fost proiectate, fabricate si verificate in conformitate cu standardele tehnice de produs mentionate si reglementarile in vigoare cuprinse in acestea, dupa cum urmeaza: Legea dispozitivelor medicale; hotararea privind conditiile de introducere pe piata si de utilizare a dispozitivelor medicale, legea privind evaluarea conformitatii produselor precum si clasificarea conditiilor de mediu (transport, depozitare si utilizare stationare).
mobilier medical garantie
mobilier medical iso
mobilier medical ce
mobilier medical ms
Instructiuni curatare mobilier

Urmatoarele informatii sunt prezentate ca un ghid, pentru a va ajuta sa mentineti mobilierul dumneavoastra la standarde ridicate de curatenie. Urmand indeaproape pasii enumerati in continuare prelungiti viata mobilierului medical pe de o parte, si preveniti raspandirea agentilor patogeni. Toate suprafetele trebuie curatate cu atentie, dezinfectate in mod regulat si mentinute uscate pentru a reduce la minim riscul de contaminare.