Dezinfectanti microaeroflora

Dezinfectanti microaeroflora

Dezinfectia microaeroflorei: prin pulverizare – 5 ml/m3 , timp de contact 3 minute.

Suprafete si aparatura: prin pulverizare, de la o distanta de 25-30 cm, pana cand suprafata este acoperita uniform (15-20 ml/m 2, 3 minute timp de contact) sau prin stergere cu o laveta cu solutia ca atare – timp de contact 3 minute.

Dezinfectia rapida a suprafetelor, aparaturii medicale din blocuri operatorii, sali de nastere, sali de tratamente, ATI, mese de operatie si de laborator, obiecte de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticla, ceramica), mobilierului de spital, brancarde, carucioare, paturi, saltele si canapele de consultatie, ambulante, lifturi, etc.

Spectru complet de actiune pentru:

  • Virucid: HBV, HCV, HIV, vv. herpetice, Adenovirus si Poliovirus.
  • Bactericid: Staphilococcus aureus, Staphilococcus epidermidis, Streptococcus faecalis, Escherichia coli, Proteus vulgaris, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginosa, inclusiv MRSA, Acinetobacter baumannii, etc.
  • Fungicid: Candida albicans, Aspergillus niger, etc.
  • Micobactericid: Mycobacterium tuberculosis , M. terrae si M. avium, la concentratiile si timpii de contact: 0,25% – 30 si 60 min, 0,5% -15 si 30 min.

Garantie: 3 ani (in conditiile de depozitare optime).