Dezinfectanti instrumentar

Dezinfectanti instrumentar

Dezinfectia si curatarea echipamentelor medicale, aparatura si instrumentar medical din orice tip de material, inclusiv instrumentar metalic si cu fibra optica, bai ultrasonice, predezinfectia instrumentarului inaintea sterilizarii: diluare 0,5%, timp de contact 15-30 minute.

Nu pateaza instrumentarul si suprafetele supuse dezinfectiei si nu necesita clatirea suprafetelor.

Usor de preparat; proprietatile dezinfectante nu sunt modificate de gradul de duritate al apei, de temperatura din mediul de lucru, lumina sau prezenta altor detergenti de tip cationic sau neionic.

Produsul concentrat este clasificat Xi iritant; solutia de lucru se utilizeaza in spatiul de spitalizare cu bolnavi, inclusiv in prezenta acestora, fiind neiritanta si lipsita de toxicitate. Produsul nu este coroziv in solutie de lucru.

Produsul este biodegradabil in proportie de peste 98%.

Spectru complet de actiune pentru:

  • Virucid: HBV, HCV, HIV, vv. herpetice, Adenovirus si Poliovirus.
  • Bactericid: Staphilococcus aureus, Staphilococcus epidermidis, Streptococcus faecalis, Escherichia coli, Proteus vulgaris, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginosa, inclusiv MRSA, Acinetobacter baumannii, etc.
  • Fungicid: Candida albicans, Aspergillus niger, etc.
  • Micobactericid: Mycobacterium tuberculosis , M. terrae si M. avium, la concentratiile si timpii de contact: 0,25% – 30 si 60 min, 0,5% -15 si 30 min.

Garantie: 3 ani (in conditiile de depozitare optime).